Training ‘Raak je doelgroep’

Training ‘Raak je doelgroep’

Bianca van Roshum verzorgt vandaag de training ‘Raak je doelgroep’.

Wil jij boeien, raken en verbinden? Dan biedt deze training je de inzichten en handvatten die je nodig hebt.

WAT IS HET?
Deze training is een dynamisch event voor het creëren van (meer) plezier en groei in jouw klantcommunicatie. Tijdens deze training deel ik mijn gedachtegoed over de waarde van klantbeleving en hoe je deze kunt inzetten met jouw klantcommunicatie. Waarbij jouw unieke eigen wijze centraal staat. In plaats van allerlei marketingtrucjes en – strategieën. Een inspirerende dag met volle focus op jezelf om inzicht en handvatten te krijgen voor het creëren van meer impact bij jouw doelgroep vanuit het gedachtegoed ‘boeien, raken en verbinden’.

 

WAAROM MEEDOEN?
Je gaat ontdekken hoe je moeiteloos je doelgroep kunt boeien, kunt raken en aan je verbindt. Zodat ze meer willen weten over jou. En over jouw aanbod. Je krijgt inzicht in wat jou tegenhoudt om je podium te pakken. Je gaat begrijpen hoe je klantbeleving kunt inzetten voor meer impact. En je krijgt nieuwe inzichten en een toolkit die jouw aanpak in communicatie richting jouw doelgroep positief gaan veranderen.

 

VOOR WIE?
Voor open minded ondernemers die het verschil willen maken en hun hoofd boven het maaiveld willen uitsteken. Die begrijpen dat hun doelgroep zich zal identificeren met authenticiteit en niet met allerlei marketingtrucjes en -strategieën. Die vinden dat het tijd is om hun unieke eigen wijze te etaleren en heel graag willen leren hoe dit te doen vanuit de kracht van klantbeleving en storytelling.

liever hun eigen weg kiezen, dan dat ze achter de massa aan hobbelen.

Ben je klaar om het verschil te maken en nog belangrijker: jouw doelgroep te boeien en te raken? Dan is deze training voor jou de ultieme booster om je klantcommunicatie naar een NeXt level te brengen.

Reken op veel interactie en een fijne sfeer. Het is een praktische training, waarbij we actief aan de slag gaan met 6 onderwerpen. Een training die aanzet tot een mindshift. Die jouw moet-actie omzet in inspiratie-actie. Een waardevolle dag met gelijkgestemde ondernemers die net als jij ervaren dat het tijd is voor een NeXt level in klantcommunicatie.

 

MEER INFO EN AANMELDEN
Training ‘Raak je doelgroep’ | Communicatie Standby

Voor meer informatie en boeken volg deze link.

Tijdstip: De dinsdag 13 juni 2023 van 9.30 – 16.00 uur
Consumpties: Voor rekening Communicatie Standby (dranken). Lunch (eten) wordt verzorgd.
Vooraf inschrijven via website communicatiestandby.nl

 

Wil je Dat Bianca bovenstaande in een geluidsfragment aan je uitlegt?  Speel onderstaande bestand dan af.

 

 

Meer Workshop