Sinterklaas & de Luie Lift

Op zaterdag 27 november komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Foroxity Sittard! Alles staat klaar, maar dan bereikt ons het slechte nieuws… Sinterklaas zit opgesloten in de lift van de bioscoop! Hoe krijgen we de goedheiligman op tijd uit de lift voor pakjesavond?

Sinterklaas & De Luie Lift is een interactieve show (een combinatie van film en live acteurs!) voor jong en oud. Je gaat (in een klein gezelschap) samen met de Pieten op zoek naar een manier om de lift open te krijgen. Deze zoektocht leidt jullie door maar liefst vijf verschillende bioscoopzalen. Lukt het jullie om Sint te bevrijden uit deze benarde situatie, zodat pakjesavond door kan gaan?

Elke 20 minuten start een groep onder begeleiding van een Piet. Voor elk startmoment zijn er 30 tickets beschikbaar (dit kan opgehoogd worden tot maximaal 50 tickets). Deze interactieve belevenis duurt +- 1 uur en 50 minuten.

Sinterklaas & De Luie Lift is een samenwerking tussen Het Entertainmenthuis (De makers van het Limburgs Sinterklaasjournaal) en Foroxity Filmarena.

Meer Theater