SharQ Sessions Live #9 met EMMERELL

Wees welkom bij SharQ Sessions Live #9 met EMMERELL in Poppodium Volt!

De vurige sing and songwriter EMMERELL uit Tilburg zal naar het zonnige zuiden afreizen om er een intieme set te komen spelen. Haar energieke en rauwe sound maar dan in een kleinere setting. Een geluid, persoonlijkheid en urgentie die om een podium schreeuwen. De muziek die rauw is, stoer en doordrenkt van bluesinvloeden. Iets dat je dus zeker niet wilt missen.

Support: regionaal talent Eva Kroezen

Tijdens de SharQ Sessions zetten we elke maand een nieuwe, opkomende of (nog) onbekende artiest in de spotlight. Overdag worden de sessies opgenomen die later online te beluisteren zullen zijn, erna wordt er een introductie podcast opgenomen waarbij de artiest zichzelf voorstelt en in de avonduren zijn er de live sessies die voor iedereen vrij toegankelijk is om de muzikant of band aan het werk te horen.

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter Pijnenburg en de Patreons van mcsharq.nl. Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!

SharQ Sessions Live is een rondreizend event en zal op diverse locaties in Limburg gehouden worden. Ben je een band/act/singer-songwriter en wil je meedoen, geef je dan nu op via onderstaand mailadres. Aanmelden als locatie of sponsormogelijkheden bekijken neem contact op via info@ mcsharq.nl.

Di 14 mei 2019 - Wo 15 mei 2019

Tijd: 20:00 - 01:00

Kosten: Gratis toegang

Bestel tickets:

poppodium-volt.nl/programma/93

Poppodium Volt

Odasingel 88 Sittard
Naar boven