Roberto Jacketti & The Scooters

Roberto Jacketti & the Scooters kondigt nostalgische tour aan en komt naar Sittard-Geleen

Erik van der Hoff herbeleeft herinneringen met Roberto Jacketti & the Scooters tijdens ‘Tour Ja of Tour Nee’. Gaan ze nu wel of niet opnieuw op tournee? Ja!

De Nederlandse popgroep Roberto Jacketti & the Scooters, bekend van onder andere de hit ‘I save the day’, kondigt met veel enthousiasme hun langverwachte tour aan. ‘Tour Ja of Tour Nee’. De band, met zanger Erik van der Hoff als bekendste lid, neemt het publiek mee op een bijzondere reis door de tijd. Tijdens de show spelen ze niet alleen muziek, ook halen de heren kostbare herinneringen met elkaar op.

Roberto Jacketti & the Scooters werd in 1980 opgericht door middelbare scholieren Robbert Jak en Erik van der Hoff. Met de komst van bassist Rob Blanchemanche, drummer Jeroen Booy, gitarist en toetsenist Bart Corver en saxofonist Barend Middelhoff was de band compleet. Hun naam, een speelse ver-italiaanste versie van de naam van toetsenist Robbert Jak, werd al snel een begrip in Nederland. In 1984 braken ze definitief door met de hit ‘I save the day’.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Meer Muziek

Za 02 maart 2024 - Za 02 maart 2024

Tijd: 20:00 - 23:00

Kosten: 22

Bestel tickets:

bestellen.poppodium-volt.nl//b

Poppodium Volt

Odasingel 88 Sittard

Agenda

Zoek op datum

Naar boven