Night’s Delight: De Afterparty Unleashed

Maak je klaar om met ons de nacht in te swingen op Night’s Delight: De Afterparty Unleashed! ๐ŸŽถโœจ

Na een spectaculair optreden van de sensationele Rita Ray, blijft het feest nog lang doorgaan met een onvergetelijke afterparty vol heerlijke dansmuziek vanaf de seventies tot nu ๐ŸŽค๐ŸŽต Of je nu een discodiva bent, een soul liefhebber of een dance enthousiast, we hebben voor ieder wat wils!

๐Ÿ“… Datum: zaterdag 23 september
๐Ÿ•— Tijd: Direct na het optreden van Rita Ray

๐Ÿ”ฅ wij nemen je mee op een opwindende muzikale reis door de decennia, van de funky vibes van de jaren ’70 tot aan de heetste dansnummers van vandaag!
๐ŸŽถ๐Ÿ’ƒ Met hits die generaties hebben gedefinieerd en deuntjes die je hoe dan ook aan het dansen krijgen, kun je de dansvloer niet weerstaan!

Maak je klaar om je dansmoves te showen! Dit is je kans om iconische dansperiodes te herbeleven, herinneringen te creรซren en te dansen alsof niemand kijkt! ๐Ÿ•บโœจ

๐ŸŽ‰ Toegang tot de Afterparty, voor iedereen met of zonder ticket voor Rita Ray, dus zorg ervoor dat je deze geweldige kans niet mist om het feest de nacht in te dansen.

Deel het met je dansende vriendengroep, verspreid het woord en laten we van Night’s Delight: De Afterparty Unleashed! een onvergetelijke avond maken vol muziek, dans en puur plezier! ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Tot ziens op de dansvloer!