Magisch Maastricht 2018

Magisch Maastricht
Het Vrijthof wordt vanaf 1 december ondergedompeld in al het moois wat de wereld te bieden heeft. Op de schaatsbaan genieten de bezoekers van de winter met ‘schwung’! De pracht en praal bewonderen de bezoekers dit jaar vanuit het reuzenrad. Struin de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en proef, ruik en beleef de heerlijke kerstsfeer. Het Huis van de Kerstman biedt vertier voor alle leeftijden. Het Vrijthof wordt een heerlijk en bijzonder plekje dit jaar. Knusser, authentieker en vol bewondering. Eigenlijk heb je nog maar één wens. Samen nog zo’n dag!

Talloze lichtjes, romantiek en onvergetelijke winteravonden. Volg de duizenden sfeerlichtjes en laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken van de stad. Naast de activiteiten in musea en podia zijn er talloze concertjes, workshops, wandelingen en festivals. Van sprookjesachtig tot onwaarschijnlijk spannend.

Magisch Cultuur Festival
Tijdens het Magisch Cultuur Festival spelen diverse theater-, dans- en muziekgezelschappen op verschillende culturele hotspots in Maastricht. Het wordt een magische winter in Maastricht… Laat je verrassen!

Raadpleeg voor meer en actuele informatie de website van het evenement.