LoMaLo

Combineer een Jazz-opleiding met een voorliefde voor housemuziek en je krijgt de supersonische act LoMalo.

Deze producer en live-performer is online erg populair met zijn video’s waarin hij live housebeats ‘on the spot’ inspeelt. Door deze reeks unieke clips is hij al opgepikt door enkele van de meest invloedrijke housemerken ter wereld, waaronder Defected en Traxsource. Maar daar blijft het niet bij, want zijn TikTok-profiel groeit snel met fans over de hele wereld. Met meer dan 125.000 volgers en fanatieke supporters zoals Claptone en Kerri Chandler, werkt LoMalo keihard aan zijn carrière.

Tijdens zijn optredens staat housemuziek centraal. Omringd door een scala aan instrumenten creëert hij stap voor stap een geweldige live-set. Voor dit optreden zal hij zijn eerste Voice Memo’s EP presenteren, een speciaal album waarbij hij zijn volgers heeft gevraagd om audioboodschappen op te sturen. Deze berichten, vaak positief en inspirerend, zijn verwerkt in de debuut-EP van LoMalo op het Amsterdamse Vokall Records.

Voorafgaand aan LoMalo’s optreden bij poppodium VOLT zal ook de opkomende DJ Juma uit Sittard een set draaien. Met zijn unieke deephouse sounds en uitgebreide kennis van de housemuziek is hij dé perfecte opwarmer voor de live-set van LoMalo.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je na deze optredens ook nog genieten van Disco Tropicana in de grote zaal! Jouw ticket geeft je namelijk ook toegang tot dit feest.

Line-up:
LoMalo (live)
JUMA