Kleine kerstmarkt in het Kasteelpark

Kasteelpark Born organiseert op 16 december van 10 – 16 uur een kleine kerstmarkt in de tenten op het terras. Koop de laatste kerstcadeaus of geniet van allerlei lekkers. De muziek wordt verzorgd door Kapel de Sjravelaere Graathei. Kom in de kerststemming en breng ons een bezoek!

Kerstcadeaus

Op de markt kunt u de laatste cadeautjes kopen voor Kerst, zoals kerstkransen en decoratieartikelen, kaarten, kerststallen en kaarsen. Daarnaast kunt u genieten van versgebakken wafels, hotdogs (met zuurkool!) en een glaasje glühwein.’s Middags komt de Kerstman op bezoek. Hij drinkt gezellig een kopje warme chocolademelk en heeft voor ieder kind wat lekkers meegenomen.

Voedselbankactie
Op 16 december doen we ook mee met de Voedselbankactie van L1. Neem een lang houdbaar product mee (zoals pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie, thee, pak aardappelpuree, houdbaar broodbeleg, bakolie/olijfolie en/of vruchtensap in pak) en lever dit in bij de koets.

Korting bij aanschaf jaarkaart
Om de feestvreugde nog meer te verhogen kunt deze dag een jaarkaart kopen met 5 euro korting! Dit aanbod geldt voor nieuw aan te schaffen jaarkaarten voor volwassenen en kinderen én ook als u uw jaarkaarten wilt verlengen.

De entree is deze dag gratis!