Humor in Sittard

Vanavond weer een Humor in Sittard. Vier cabaretiers.

De Line-up voor vandaag is:

Rik Bosmans (België)
Frank Geelen
Noud van de Louw
Arie Vuyk

Rik Bosmans is een wiskundeleraar uit Belgisch Limburg.

In een middelmatig geslaagde poging om steeds fijngevoelig te zijn, vuurt hij de ene grap na de andere op zijn publiek af.

Frank Geelen is een negenendertigjarige frituuruitbater uit Bocholt. met zijn goedgeplaatste humor en zijn flinke voorraad aan zelfspot laat hij met z’n 1.30 m toch vaak zien een grote naam te zijn in de comedy wereld. In 2017 won hij zowel de publieksprijs als juryprijs in de comedy cup.

Noud van de Louw is 28 jaar en probeert met een quasi cynische kijk op het leven de grote en minder grote vragen van het leven te beantwoorden.

Arie Vuyk speelt: “Hamsteren”.

Hamsteren maakt schaarste! Schaarste creëert verlangen naar meer, nog meer!! Arie slaat dan ook veel meer dan normaal gedachten & observaties & indrukken op. Hij hamstert grappen! Neem een duik in de luchtige hersenpan van een eeuwige buitenstaander en ontdek een wirwar van conferences, typetjes, liedjes en veel rode draden.

Hij gaat  aan de slag met hoogsensitiviteit, een botte Rotterdammer, optreden in New York,  en tussendoor  legt hij het heelal onder de microscoop. Of erbovenop, dat kan ook.

Dagblad Trouw: De lach van herkenning rolt door de zaal. Vooral het Antimantralied doet het goed.
Youp van ‘t Hek, nadat hij mij zag spelen in theater PePijn, Den Haag: Dank je wel! Was leuk!
Franca Treur: Arie Vuyk is een natuurtalent!

Meer Uitgaan