HOUSEQUAKE

HOUSEQUAKE 20 YEARS TOUR – VOLT SITTARD

HOUSEQUAKE – het DJ-duo bestaande uit de legendes ROOG en Erick E – viert in 2023 zijn twintigjarig bestaan! Dit heugelijke feit wordt gevierd met een poppodium tour en daarbij mag housestad Sittard natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 11 maart dompelen ze poppodium VOLT om tot dé housetempel van Limburg en daar kan jij bij zijn!

Erick E en ROOG hebben voor de doorgewinterde houseliefhebber geen introductie nodig, maar voor de nieuwkomers in de scene beginnen we met plezier bij het begin. Beide DJ’s zijn al sinds de jaren ’90 actief en sindsdien een van dé vaste waarden van de Nederlandse housescene. Waar Erick E bekend werd als een van de residents van de legendarische RoXY in Amsterdam, maakte ROOG furore met zijn soulful house sounds (mede dankzij een hit die hij samen met zijn broer produceerde: Hardsoul – Back Together).

Twintig jaar geleden bundelen de DJ’s hun krachten in het gelegenheidsduo HOUSEQUAKE. Gewapend met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella’s zetten ze een unieke act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend, van Dance Valley tot een uitverkocht Kurhaus: HOUSEQUAKE maakt het waar. Toen menig auto nog van een CD-wisselaar voorzien was, hoorde je overal in het land bij de stoplichten hoe HouseQuake verzamelalbums uit de speakers knalden.

Op 11 maart 2023 strijkt de HOUSEQUAKE-caravaan neer in Sittard. Support komt van DJ’s Jasper Clash (bekend van o.a. Metz Rotterdam en Club MUNCH) en Roermond’s finest Yum Yum DJ’s – die de avond zullen openen en afsluiten met de lekkerste housebeats van toen en nu.

Za 11 maart 2023 - Zo 12 maart 2023

Tijd: 22:00 - 03:00

Kosten: 17,50

Bestel tickets:

bit.ly/3Wxbyvj

Poppodium Volt

Odasingel 88 Sittard
Naar boven