Familieopstellingen PLUS +

Familieopstellingen PLUS +

José van Elk laat ons ervaren welke invloed een meditatie op lichaam en geest kan hebben. Hiernaast zal ze ook nog een systemische miniopstelling of oefening presenteren die een diepgaand effect kan hebben.

Nina Theissen neemt ons mee in een korte ademsessie.

Chantal Dautzenberg neemt ons graag mee in haar reis tot trainster geweldloze communicatie. Zij wil je in deze eerste kennismaking graag laten ervaren wat het voor jou zou kunnen betekenen. Ze wil je laten voelen dat het meer  “a way of living” is als een theorie en dat het je kan ondersteunen in jouw dagelijks leven.  Ze wil je laten zien dat helder kunnen waarnemen, wat er gebeurt om je heen helpend kan zijn.  Als je daarbij zowel je eigen behoeften, als die van een ander in het oog durft te houden en die ook gaat verwoorden, kom je samen verder en haal je het beste uit je vriendschappen en relaties.

Hans Strack, begeleider en trainer in systemisch werk (Familie- Organisatieopstellingen) zal deze dag weer de familieopstellingen begeleiden. In de mooie groepsruimte van Aquamarijn kun je ervaren wat opstellingen voor positieve invloed op je kunnen hebben. Een journaliste van het maandblad Gezond Nu omschreef het als volgt:

Meer Workshop