Familieconcert Enchanted

Enchanted: de magische wereld van koormuziek
Met het familieconcert Enchanted nemen de koren van de Koorschool Midden-Limburg (voorheen bekend als de Samenwerkende Koren Groenewoud) je mee op een magische reis door de wereld van de koormuziek.

Jubileum Jeugdkoor Equal Voices
Een grote rol is weggelegd voor de jeugdkoren Equal Voices. Ze bestaan inmiddels uit 3 leeftijdsgroepen van 5-20 jaar, en vieren met dit optreden hun 40-jarig jubileum.  De aaneenschakeling van mini-musicals, o.a. uit de wereld van Disney, is vrolijk, energiek, ontroerend en vaak ontwapenend.

We bezoeken de (licht)klassieke wereld met werken van o.a. Fauré en Gjeilo. Door de soms engelachtige stemmen van Giocoso en de meer mature stemmen van Genti waan je je af en toe in een droomwereld. Klassieke muziek wordt afgewisseld met vrolijke wereldmuziek voor vrouwenkoor met begeleiding van onder andere percussie, piano en cello.

Sevenfifteen en hun gasten, Jongerenkoor Cantarella uit Swartbroek, brengen je door middel van stevige rockmuziek, omlijst met een vleugje klassiek ,weer terug op aarde. Ze doen dit met een selectie uit de rockmusical Mozart l’Opera Rock.

Laat je tijdens deze voorstelling niet alleen betoveren door zang, maar ook door prachtige kostuums, licht en beweging. Ervaar dat zingen iets magisch kan zijn voor alle leeftijden.

Het concert Enchanted is op zaterdag 15 juni 2024 te bewonderen in het Munttheater Weert om 14.30 uur. Tickets zijn te koop via de link van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/agenda/enchanted.

Meer Theater