Electric Eel Shock

Electric Eel Shock viert 30-jarig jubileum in Sittard-Geleen met support door Dikke Dennis & de Røckers op zondag 7 april.

Als je maar liefst dertig jaar bestaat, moet je natuurlijk wel op een uitgebreide tour om dit feestelijke moment te vieren. EES begon in de jaren ‘90 in Tokyo, waarna ze rustig aan de hele wereld overnamen, te beginnen in Amerika. Inmiddels zijn ze op 4 continenten geweest en zagen ze meer dan 40 landen.

Ze stonden niet op zomaar wat podia want ze kunnen Roskilde, Bonnaroo en SXSW noemen als plekken waar ze hebben gespeeld en ze deelden de podia niet met de minsten want ze gingen op tour met onder andere Sepultura, Bloodhound Gang, Danko Jones en ons eigen Peter Pan Speedrock.

Hun liveoptredens (en albums) zijn legendarisch, met highlights als “Maybe I Think we can Beat Nirvana”, “Slayers Bay Blues” en natuurlijk “Beat Me”.

Tijd om de grond te laten schudden in Sittard-Geleen met een geweldige support door Dikke Dennis & de Røckers.

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock.Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke.

Toen de Speedrockers er mee stopten, werd het tijd voor iets nieuws.
Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen

Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Man man, als dat geen lange, hete zomer wordt!