Disco Tropicana

Sittard! Op zaterdag 16 december strijkt de rondtoerende karavaan van Disco Tropicana neer in poppodium VOLT voor een nieuwe editie van hun poppodiumtour.

De oplettende festivalbezoeker kent dit collectief misschien al van hun eigen festivalareas bij Paaspop Festival, Groove Garden, Op Dreef Festival, Dance Valley, of optredens bij Solar Weekend en de Pinkpop-camping. De luisteraar van Sublime, Qmusic en Radio 2 hoort bewust of onbewust de releases van hun label op de radio.

Disco verdient nog een decennium, daar is Disco Tropicana van overtuigd. Daarom brengen zij een frisse mix met het beste van toen en het lekkerste van het heden. Géén standaard disco-avond met alleen maar golden oldies, maar allerlei heerlijke disco-invloeden vanaf de jaren ’80 tot nu.

Verwacht de beste discohits, pumpin’ funky house, disco-klappers en disco-inspired songs tijdens een gezellige avond waar de funky tracks je om de oren vliegen. Van Purple Disco Machine tot Donna Summer, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Let’s keep the fire burning!

EXTRA EXTRA EXTRA!

Tussen 20.00 en 22.00 ben je ook welkom bij de EP release van LoMaLo met je ticket voor Disco Tropicana, gewoon helemaal gratis! Maak je avondje uit dus onvergetelijk met dit nieuwe talent en support your locals.

Meer Muziek