DeWolff

DeWolff gaat op tour met het nieuwe album Love, Death & In Between en komt natuurlijk naar Sittard-Geleen.

Het album Love, Death & In Between zag eerder dit jaar het levenslicht onder de vlag van Mascot Records. Het album werd lovend ontvangen en kwam natuurlijk, zoals iedere goed album, met een documentaire op YouTube.

DeWolff is geen band die graag stilzit. Ze gedijen goed op een constante flow. Van psychedelische Southern Rock-strijders tot gezanten van de soul. De afgelopen vier jaar hebben de mannen vijf albums uitgebracht waarvan Wolffpack uit 2021 hun hoogst scorende album ooit werd met een nummer 2 positie in de Nederlandse charts.

Love, Death & In Between is een reactie op hun vorige twee studio-albums. Tascam Tapes, dat onderweg werd opgenomen met een viersporencassetterecorder en de lockdown-opname van Wolffpack. “Voor deze plaat wilden we iets met mensen doen, met zoveel mogelijk mensen”, zegt zanger/gitarist Pablo van de Poel.

In Februari deden ze nog een korte tour maar in het najaar gaan ze onder andere naar Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, England, België en natuurlijk Nederland. Een show in hun eigen Sittard-Geleen mag natuurlijk niet ontbreken. Tickets gaan direct in de verkoop.