CUDA – releaseshow

CUDA stelt vol trots hun hagelnieuwe plaat “Cornwölf” voor in Poppodium Volt!

CUDA is luid, smerig en snel, als de gelijknamige musclecar. Het Limburgse kwartet bevindt zich in de hoek van de Nashville Pussy’s en Motörheads die vertoeven op deze aardkloot en staat garant voor een dampende show in redneck-beer-hootenanny-style waarmee zij menig podium onveilig maken.

Met 3 positief ontvangen platen op zak speelde CUDA sinds 2014 onder andere supports voor Th’legendary Shack Shakers en Nashville Pussy. Daarnaast deelden zij de nationale en internationale podia met Reverend Horton Heat, the Exploited, the Hives en Monster Magnet in de line-up van  Scumbash Festival, Sjock festival en Roadkill festival. Ondanks de recht-toe-recht-aan aanpak zijn de mannen echter niet vies van verrassing en veelzijdigheid, iets wat leidde tot de regelmatige aanwezigheid van cheerleaders op het podium, een akoestische barbershoptour, acte de presence tijdens show-worstelevenementen en een bijdrage aan de opname en uitvoering van het project “Mijn carboon”. Met de jongste release “Cornwölf” (release 2019) ronkt en brult CUDA als vanouds en gaat het gas onverminderd tot op de plank!

Support: Babyface Nelson!
Het Utrechtse trash-country kwartet met een punkrock houding en een snufje honky-tonk speelde al meer dan 200 shows door heel het Europese vasteland om debuut ‘Steam Driven Heartache’ te promoten. Dit smaakte naar meer en na een avondje uit dat de band zich niet echt meer schijnt te herinneren werd Belgisch boekingskantoor Rootstown overgehaald om meer internationale shows te boeken.

De band bevocht ondertussen hun verzamelde katers en zag kans hun tweede plaat op te nemen. In de herfst van 2017 zag ‘Pistola’ het levenslicht. Geproduceerd door Pim van de Werken staat dit album volgens eigen zeggen in het teken van wapens, de dood én het lichaam van Christus.

Al met al heeft de band meer dan genoeg diepte- en hoogtepunten meegemaakt. Neem dus je vrienden mee, omdat Baby Face Nelson je met liefde van je drank af wil helpen en de boel op stelten wil zetten. Hun flessen zijn al leeg dus pas maar op…

Za 09 februari 2019 - Zo 10 februari 2019

Tijd: 21:00 - 01:00

Kosten: Voorverkoop €5,- / Dagkassa €7,50

Bestel tickets:

poppodium-volt.nl/programma/87

Poppodium Volt

Odasingel 88 Sittard
Naar boven