Baroesjko & Kwante Hippe

Baroesjko & Kwante Hippe met hun show ónderwaeg naar Sittard-Geleen voor exclusieve show in het zuiden op zaterdag 25 maart.

Op 25 maart 2023 vindt een bijzonder concert plaats bij Poppodium Volt in Sittard. Twee Limburgse bands, Kwante Hippe en Baroesjko zullen hun muzikale klanken in elkaar laten overvloeien.

De samenwerking tussen de bands startte zo’n twee jaar geleden en resulteerde al in twee gezamenlijk uitgebrachte singles. Verwacht mag worden is een avond vol vrolijke en diepgaande popliedjes in het Limburgs dialekt. Ook zullen de bands gezamenlijk optreden en zo een 15-koppige band vormen.

Een avond vol plezier, vrolijkheid en diepgang!

En ook voor deze avond is er een speciale support gevonden want de heren van Opgeschaoren Troubadours komen optreden. Dobro’s, Wah-Wah pedalen, MIDI keyboards en scherpe teksten in het dialect uit de Westelijke Mijnstreek. De Opgeschaoren Troubadours nemen je graag mee op een verrassende reis die moeilijk in een hokje te plaatsen valt. Van reggae tot blues – en – van alternatieve rock tot hip hop. De verbindende factoren? Dat moet haast wel de Limburgse taal en de brede glimlach van de twee vrienden en hun muzikale gezelschap zijn.