Band avond in Pitboel Theater

Band avond. Vanavond presenteren drie bands zich.

Line-up:
Little Massive
Break In
The Schedules

Little Massive
Little Massive 22 januari 2022 pitboel theaterNa al jarenlang veel muzikale ervaringen te hebben opgedaan, hebben Robert Steskens (Robert Green) en Jeroen Valkenburg (BAH SINGER) elkaar nu eindelijk gevonden en hun krachten gebundeld. Ze combineren elementen van rock, indie en experimentele muziek tot hun eigen onderscheidende sound, en brengen 3 december hun debuut-EP uit getiteld Breaking The Habit. Hierop staan 4 nummers waarin ze laten horen dat ze het beste in elkaar naar boven halen, te horen aan heerlijke gitaren en verhalende songwriting. Bij deze show brengen ze dit in een akoestische setting, speciaal gevormd voor het theater.

 

Break In
Break in 22 januari 202 pitboel theater Break in is een stevige hardrock band uit Limburg. Hun invloeden lopen uit een van AC/DC naar Pearl Jam en Jet. Ze willen het genre hardrock overbrengen aan een nieuwe generatie rockers. Met net een nieuwe EP uit, vullen ze de avond vol met krachtig eigen werk. Ook hebben ze aan bandwedstrijden meegedaan, zoals Popsport, waar ze door zijn naar het nationale traject. Als je een show van Break In bijwoont, kan je rekenen op een gezellige avond oude Hard Rock in een fris jasje.

 

The Schedules
The-Schedules 22 januari 2022 pitboel theaterCovers van Blues, Rock & Roots muziek, zo zijn The Schedules in 2019 gestart na elkaar via verschillende muzikantenbanken te hebben gevonden. Ondertussen is de band geëvolueerd van alleen coverband naar een band die ook eigen muziek schrijft. Waar in de set de klassieke covers niet ontbreken is het eigen werk een mix van invloeden, beste te vergelijken als een melting pot van AC/DC, Status Quo en ZZ-Top. Dus voor een avond vol vette muziek, zet zeker The Schedules in je agenda!