Amplified [part 22]

Amplified is terug na de zomerstop voor de 22e editie in Poppodium Volt!

Maak je klaar voor 3 internationale acts en een heerlijke mix van Dubstep en Drum & Bass!

Line-up:

Majistrate[uk]
Curzed [uk]
RDG [dk]
Monti
Minzo
MELLOW

We proudly present you: Majistrate

Majistrate is van het kaliber artiesten die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Zijn talloze dancefloor bangers en impact op de Jump Up / Drum & Bass scene zijn voor de meeste niet onbekend.

Al vanaf the early Jungle days begon hij als DJ op te vallen in de scene. Niet veel later had zijn eerste vinyl release in 1994 en sindsdien was hij niet meer te stoppen. 25 jaar later en Majistrate staat nog steeds als headliner op de grootste events als Innovation, Invaderz, Rampage & natuurlijk Amplified!

De warm-up van de avond zal verzorgd worden door niemand minder dan MELLOW!

Bass connoisseur Mellow draait al een lange tijd mee in de Dubstep en Drum & Bass scene van Limburg. Van Klassebass tot Beukavond en van Maastricht tot Roermond, met zijn eigen producties en energieke sets zal Mellow jullie een goede warming up verzorgen voor de rest van de avond!

First international act: Curzed

Als een van de grondleggers van het Monsters collectief heeft Curzed een enorme invloed gehad op de underground Dubstep scene. Daarnaast heeft hij een memorabele carrière opgebouwd met talloze eigen producties, diverse guestmixes op GetDarkerTV en collabs met o.a. Kromestar en AD.

Na een muzikale break zijn wij vereerd Curzed weer te mogen verwelkomen voor zijn eerste internationale comeback… CURZED IS BACK BABY, GET READY!

Second international act: RDG

Dubstep heavyweight RDG is van jongs af aan al erg betrokken in de underground scene van Kopenhagen, Denemarken. Als tiener begon hij met muziek maken en het organiseren van zijn eerste clubavonden.

Fast forward 10 jaar; RDG is eigenaar van labels Circle Vision en Surfase Records, heeft meer dan 50 releases op zijn naam staan en internationale shows op o.a. GetDarker TV en een tour door de United States!

Wij kunnen niet wachten om de Dubstep Don van Denemarken te mogen verwelkomen… get ready for some BASS!

Next up: Monti

Rollende drums, diepe bassen en een vleugje Riddim… met alweer de 6e Amplified booking zal Monti zijn signature Dubstep sound weer komen showen. Whats that coming over the hill?!