All Stars – Jim Bakkum, Kees Boot e.a.

Na het overweldigende succes van de film en serie komt All Stars naar het theater. Een feelgood-musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Musical Award-winnaar Thomas Acda maakt samen met David Middelhoff de muziek.

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500e wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger.

Regie
Frank Lammers
Muziek
Thomas Acda, David Middelhoff
Spel
Jim Bakkum, Kees Boot, Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin, Mike Weerts

Foto (c) Mark van Engelen

Do 31 januari 2019 - Vr 01 februari 2019

Tijd: 20:00

Kosten: €47,50

Bestel tickets:

www.theateraanhetvrijthof.nl/a

Papyruszaal Maastricht

Vrijthof 47 Maastricht
Naar boven